x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironic la adresa liberalilor: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă

Ciolacu, ironic la adresa liberalilor: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă

16 Iun 2020   •   16:05
Ciolacu, ironic la adresa liberalilor: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, marți, la anunțul premierului Ludovic Orban cu privire la redeschiderea bisericilor: „Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința”, a spus liderul social-democrat.

 

„Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba! În final, totuși, au înțeles că pentru PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămanerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?!”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că Guvernul PNL trebuie să mai facă un pas, să dea drumul economiei.

„Dacă s-ar gândi și la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul și la economie! PSD va continua pe aceeași linie: nu votăm nicio prostie a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru sănătatea populației”, a conchis Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul țării pentru o perioadă de 30 de zile. Printre măsurile de relaxare se regăsește reluarea oficierii slujbelor în interiorul bisericilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu