x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, nemulțumit și de Băsescu, și de Iohannis: Îmi doresc de la președintele României mult mai mult

Ciolacu, nemulțumit și de Băsescu, și de Iohannis: Îmi doresc de la președintele României mult mai mult

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   00:20
Ciolacu, nemulțumit și de Băsescu, și de Iohannis: Îmi doresc de la președintele României mult mai mult

- Marcel Ciolacu spune că nu este mulțumit nici după mandatul lui Traian Băsescu, nici după mandatul lui Klaus Iohannis: „Eu îmi doresc de la președintele României mult mai mult”.

„Să nu o ia nimeni în nume de rău: nu sunt mulțumit nici după mandatul domnului Băsescu, nici după mandatul domnului Iohannis. Eu îmi doresc de la președintele României mult mai mult. Eu îmi doresc o normalitate, eu îmi doresc un președinte care să înțeleagă prin ce trece România acum, să înțeleagă că sunt cei mai importanți ani ai României într-un context complicat, un președinte care să stea umăr la umăr cu prim-ministrul României, indiferent de ce culoare politică are”, a spus Ciolacu la Antena 3 CNN.

Întrebat apoi dacă data alegerilor prezidențiale din septembrie se poate schimba, Ciolacu a răspuns negativ.

La întrebarea dacă PSD ar trebui să continue în alianță la alegerile prezidențiale sau separat, în condițiile în care în campanie au fost „simpatizanți și activiști PSD și PNL care se băteau la propriu”, Ciolacu a răspuns că a fost o campanie diferită față de altele, cu excepția „mușcăturii de față”.

În cel privește viitorul candidat la prezidențiale, Marcel Ciolacu a insistat că este nevoie de rezultatul de la europarlamentare pentru a lua o decizie în coaliție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ciolacu basescu iohannis