x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: România condamnă ferm declarațiile așa-zisului „reprezentant” al Rusiei în Herson

Ciolacu: România condamnă ferm declarațiile așa-zisului „reprezentant” al Rusiei în Herson

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   15:00
Ciolacu: România condamnă ferm declarațiile așa-zisului „reprezentant” al Rusiei în Herson
Sursa foto: facebook

România condamnă ferm declarațiile așa-zisului „reprezentant” al Rusiei în Herson, scrie pe Twitter premierul Marcel Ciolacu, după ce Vladimir Saldo a amenințat că armata rusa va lovi podul de la Giurgiulești.

„România condamnă ferm declarațiile așa-zisului al Rusiei în Herson, regiune a Ucrainei ocupată ilegal de Rusia. Astfel de declarații la adresa Republicii Moldova care vizează și o parte a teritoriului României, aliat NATO, sunt inacceptabile.Totodată, lovirea infrastructurii civile e crimă de război”, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu.

Guvernatorul Hersonului, Vladimir Saldo, a amenințat că armata rusa va lovi podul de la Giurgiulești ca răspuns la atacul ucrainenilor asupra unui pod care leagă regiunea ucraineana Herson de Crimeea.

„Coordonatele podurilor din regiunea Odesa, din Giurgiulești în Moldova, care a fost în componenta Ucrainei, dar a fost transmisă pe Dunăre de regimul Iușcenko, toate aceste coordonate sunt cunoscute și în curînd va fi un răspuns destul de serios”, a spus Saldo.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: ciolacu saldo