x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș, declarații de tip nazist: PSD trebuie anihilat cu lanțul de gât

Cioloș, declarații de tip nazist: PSD trebuie anihilat cu lanțul de gât

de Dan Constantin    |    20 Iul 2019   •   13:42
Cioloș, declarații de tip nazist: PSD trebuie anihilat cu lanțul de gât

Dacian Cioloș, din poziția de lider al grupului politic RENEW EUROPE, format în Parlamentul European sub autoritatea președintelui francez Macron, FACE AFIRMAȚII DE TIP NAZIST PRIVIND ANIHILAREA ADVERSARILOR POLITICI DIN  ROMÂNIA.

 

Într-un interviu  pentru ziare.com luat europarlamentarului la Strasbourg, acesta prezintă strategia pe care Alianța USR Plus o are pentru lupta politică . Eliminarea PSD este ținta declarată iar mijloacele pentru preluarea puterii sunt scoase din arsenalul regimurilor de tip totalitar din anii 40 ai secolului trecut:

„NU E SUFICIENT SĂ ÎI PUI CU BOTUL PE LABE ȘI SĂ NU MAI MUȘTE, SĂ LE PUI UN LANȚ ÎN JURUL GÂTULUI, CI TREBUIE SĂ ÎI ALUNGI DIN ORAȘ.”

 

Acest program de exterminare fizică a PSD este în măsură să-i asigure lui Cioloș succesul în viitoarele alegeri pentru a câștiga președinția pentru Barna și funcția de prim ministru pentru el. Magda Grădinaru, autoarea interviului, nu a avut nici o reacție la declarațiile de tip nazist ale lui Cioloș. Dimpotrivă, citatul respectiv este pus cu repetiție pe pagina de socializare pentru a aduce comentarii.

×
Subiecte în articol: dacian ciolos