x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Stimaţi lideri PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale

Cioloş: Stimaţi lideri PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale

22 Iun 2018   •   08:46
Cioloş: Stimaţi lideri PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale

Fostul premier Dacian Cioloş, membru fondator al partidului 'Mişcarea România Împreună', spune că "prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică".

"A conduce o ţară e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetăţenesc. Prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică. Dar pentru asta trebuie să ai Demnitate! Şi un minim respect pentru cei care ţi-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de poziţie în stat", a scris Dacian Cioloş, vineri, pe Facebook.

El subliniază că "o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale", ci "cu onoarea şi cu bunul simţ".

"În concluzie. Stimaţi lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale. Are de-a face cu onoarea şi cu bunul simţ! La care mă încăpăţânez să cred că românii pe care presupun că-i respectaţi au dreptul", a mai scris Dacian Cioloş. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos