x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armanad, despre protestul spontan de la metrou: Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat

Clotilde Armanad, despre protestul spontan de la metrou: Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat

26 Mar 2021   •   09:59
Clotilde Armanad, despre protestul spontan de la metrou: Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, reacționat după declanșarea protestului spontan de la metroul bucureștean, afirmând că „șantajul mafiei a ajuns și la metrou”.

„Șantajul Mafiei a ajuns și la metrou. Cei care blochează metroul bucureștean și se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în fața legii. Asemenea gesturi de șantaj sunt de netolerat”, a declarat Clotilde Armand.

De asemenea, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat, vienri dimineață, că „un oraș întreg suferă acum în trafic fiindcă șefii de la sindicat nu mai pot face și eu un ban necinstit de pe urma spațiilor Metrorex”.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că protestul spontan de la metrou este „o acțiune ilegală care dă peste cap viața unui întreg oraș”.

Circulația metrourilor a fost blocată vineri dimineață din cauza unui protest spontan al sindicaliștilor, care au coborât în tunel, la Piața Unirii, pe calea de rulare, și au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal. Metrorex a precizat ci, astfel, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune.

Metrorex a mai precizat că sindicaliștii au refuzat orice dialog.

Protestul vine la o zi după ce conducerea Metrorex a anunțat că a dat termen până la 2 aprilie pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului.

×
Subiecte în articol: protest metrou Clotilde Armand