x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dobriţoiu cere audierea ministrului Duşa în cazul Turcescu: "În delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei"

Dobriţoiu cere audierea ministrului Duşa în cazul Turcescu: "În delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei"

23 Sep 2014   •   11:57
Dobriţoiu cere audierea ministrului Duşa în cazul Turcescu: "În delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei"

Preşedintele Comisiei pentru Apărare a Senatului, Corneliu Dobriţoiu, va solicita audierea ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, în cazul jurnalistului Robert Turcescu, care s-a autodeconspirat ca fiind ofiţer sub acoperire.

"Domnul Turcescu, în delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei şi în acest sens o să abordăm acest subiect în reuniunea Comisiei de apărare şi o să propun audierea ministrului şi a restului responsabililor din minister care s-au ocupat cu plăţi, cu state de plată, în aşa fel încât să ne lămurim şi noi. Aceasta va fi o propunere pe care o voi supune votului şi, în măsura în care colegii mei din Comisie vor agrea audierea, categoric că se va discuta. Azi sau mâine vom discuta subiectul", a spus Dobriţoiu.

Duminică seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire.
Turcescu a spus că nu a fost şantajat, nu a fost supus niciunei presiuni, ci a făcut aceste dezvăluiri pentru că acum "a vrut Dumnezeu" şi că, în contextul "ofiţerului acoperit la prezidenţiale" despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, el "nu putea să se mai ascundă".


×