x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului. "S-a sinucis politic", a comentat Ponta

Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului. "S-a sinucis politic", a comentat Ponta

04 Mar 2014   •   17:13
Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului. "S-a sinucis politic", a comentat Ponta

Crin Antonescu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului în şedinţa de plen a Parlamentului, dedicată învestirii noului guvern condus de Victor Ponta.

Demisia lui Antonescu a venit în contextul în care deputaţii şi senatorii PNL au început să scandeze "demisia" în momentul în care premierul Victor Ponta a venit la microfon.

"Avem un preşedinte care a anunţat că în cinci minute îşi dă demisia. E încă în funcţie. Avem un preşedinte al Senatului care a zis că după referendum îşi dă demisia. E încă în funcţie. Eu nu zic că îmi dau demisia, staţi liniştiţi. Eu vă cer un vot de încredere", a replicat Ponta în timpul scandărilor.

Crin Antonescu a cuvântul imediat, făcând un anunţ scurt.
"Dacă asta era de demonstrat, domnule prim ministru, eu demisionez din funcţia de preşdinte al Senatului", a spus Antonescu.

La ieşirea din clădirea Parlamentului, Victor Ponta a comentat, la solicitarea jurnaliştilor, demisia lui Antonescu. "S-a sinucis (politic - N.R.), aşa cum i-a cerut-o Mircea Badea", a spus premierul, făcând referire la schimbul de replici dintre liderul liberal şi Mircea Badea, petrecut la finalul emisiunii Sinteza zilei de luni seara.

×