x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CRIN ANTONESCU, ÎN VIZORUL AMBASADEI SUA. Misiune delicată pentru Butcher în vizita lui Biden la Bucureşti

CRIN ANTONESCU, ÎN VIZORUL AMBASADEI SUA. Misiune delicată pentru Butcher în vizita lui Biden la Bucureşti

de Dan Constantin    |    19 Mai 2014   •   14:04
CRIN ANTONESCU, ÎN VIZORUL AMBASADEI SUA. Misiune delicată pentru Butcher în vizita lui Biden la Bucureşti

Derapajul lui Crin Antonescu, preşedintele PNL, în discuţia sa cu troica de ziarişti de la B1 TV pe tema libertăţii sexuale,  nu poate scăpa monitorizarii Ambasadei SUA de la Bucureşti. Crin s-a delimitat de comunitatea gay cu fraza explicită: Gay? Nici nu vreau să mă gândesc!

Acest moment stânjenitor pentru liderul PNL şi candidat la Preşedintia României, s-a produs la doar câteva zile de la  declaraţia de presă a Secretarului de stat John Kerry cu ocazia ZILEI INTERNAŢIONALE ÎMPOTRIVA HOMOFOBIEI TI TRANSFOBIEI. 16 MAI ESTE ZIUA DE ACŢIUNE pentru protejarea şi afirmarea drepturilor comunităţilor de lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali - LGBT, PUTERNIC SPRIJINITE DE ADMINISTRAŢIA SUA, ca parte componentă a drepturilor universale ale omului.

Mâine soseşte la Bucureşti  vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden. Potrivit unor surse diplomatice acesta are are în program şi o întâlnire cu lideri politici şi ai societăţii civile. Şeful misiunii diplomatice americane în România are acum şi misiunea delicată de a-l proteja pe numarul 2 de la Casa Albă de un contact cu Crin Antonescu, aflat pe lista invitaţilor. Întâlnirea vicepreşedintelui SUA cu un politician homofob declarat poate stârni un scandal de proporţii la WASHINGTON. 

×
Subiecte în articol: crin antonescu misiune sua duane butcher