x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Nu am avut divergenţe cu Orban la Congres, nu am impus candidaţi la BPC

Crin Antonescu: Nu am avut divergenţe cu Orban la Congres, nu am impus candidaţi la BPC

25 Mar 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu a avut divergenţe cu prim-vicepreşedintele Ludovic Orban pe subiectul candidaţilor pentru BPC şi nici nu a dirijat votul pentru BPC la Congres, despre Dinu Patriciu menţionând că acesta a fost un simplu delegat.



"Aş vrea să fac o precizare. Au circulat tot felul de lucruri în preajma, în timpul şi după Congres în presa românească, pe surse, în fine. Eu vreau să spun foarte simplu trei lucruri. Nu a existat niciun fel de dirijare, de impunere a votului pentru BPC, pe care eu sau Ludovic Orban să o facem", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că nu au existat divergenţe între el şi Orban la Congres pe subiectul membrilor noului BPC.

"Nu a existat niciun fel de controversă sau de tensiune, cum s-a scris, niciun fel de divergenţă între mine şi Ludovic Orban pe acest subiect sau pe oricare altul", a spus Antonescu.

El a menţionat că îşi face "încă o dată datoria" să spună că prezenţa lui Dinu Patriciu la acest Congres a fost "pur şi simplu prezenţa unui delegat" şi că "tot ceea ce se spune despre influenţa, despre determinarea chiar a acestui congres de către Dinu Patriciu este total lipsit de adevăr".

"Acestea sunt declaraţiile pe care simt nevoia şi îmi fac datoria să le fac", a spus noul lider al PNL.

El a ţinut să menţioneze că relaţiile dintre el, Orban, Tăriceanu şi susţinătorii celui din urmă au fost civilizate şi corecte pe timpul Congresului, dar şi în cadrul BPC.

"Trebuie să spun că relaţiile dintre mine şi noi şi domnul Călin Popescu Tăriceanu şi susţinătorii domniei sale au fost cât se poate de civilizate şi de corecte şi după congres şi în cursul acestei prime şedinţe de Birou şi vor fi fără îndoială aşa în continuare. Congresul s-a încheiat, suntem colegi, suntem coechipieri", a conchis Crin Antonescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic congres