x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu reafirmă că nu-l sprijină pe Iohannis în campania electorală

Crin Antonescu reafirmă că nu-l sprijină pe Iohannis în campania electorală

09 Noi 2014   •   14:16
Crin Antonescu reafirmă că nu-l sprijină pe Iohannis în campania electorală

Crin Antonescu a declarat că niciunul dintre cei doi candidați angajați în campanie electorală nu beneficiază de sprijinul său, "sunt independent ca un preşedinte", a declarat fostul lider liberal pentru stiripesurse.ro.

Antonescu a recunoscut că a schimbat mesaje cu ambii candidați, dar că niciunul dintre ei nu se va bucura de sprijinul său public.
”Am schimbat două vorbe, așa, care mai e treaba. Am comentat neutru, deci, nu e nicio chestie. Nici Iohannis și nici nimeni altcineva nu se poate baza pe sprijinul meu. Pur și simplu: Ponta m-a sunat şi am vorbit mai mult glume de astea politice, ce comenta el de alegeri, chestia aia că au venit Iohannis și cu Blaga în sediul unde s-a făcut USL, dar au fost pur și simplu niște chestii de discuție politică. Cu Iohannis am avut un schimb de mesaje şi atât", a spus Antonescu.

Cum în mai multe intervenții publice Klaus Iohannis îi solicitase lui Crin Antonescu manifestarea publică a susținerii candidaturii sale la Cotroceni, imparțialitatea afirmată de Crin Antonescu în declarația dată stiripesurse.ro, reprezintă de fapt un refuz al cererii candidatului ACL.

×