x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cum a reuşit Cotroceniul să închidă o emisiune la PRO TV - video

Cum a reuşit Cotroceniul să închidă o emisiune la PRO TV - video

15 Sep 2008   •   00:00

Florin Călinescu dezvăluie cum a reuşit Cotroceniul să închidă o emisiune la Pro TV, în 14 martie 2008.



Florin Călinescu dezvăluie cum a reuşit Cotroceniul să închidă o emisiune la Pro TV, în 14 martie 2008.

Preşedintele Traian Băsescu ataca jurnaliştii într-o declaraţie de presă, declaraţie în care face referire şi la actorul Florin Călinescu:
"Acest stil mincinos alimentat de jurnalişti-tonomat, cărora le bagi bani şi pun articole care le plac stăpânilor. Nici Vântu nu se lasă mai prejos în ultimul timp şi văd că nici Sârbu, care l-a revitalizat pe Călinescu", a spus Băsescu la vremea respectivă cu referire la producţia "Anticamera" de la Pro TV, în care actorul Florin Călinescu îl ironiza pe preşedinte.

Câteva ore mai târziu, PR-ul trustului Pro TV, Maria Apostol, dădea o replică dură afirmaţiilor venite de la Cotroceni: "Anticamera este un program de ficţiune, pe care fiecare telespectator are libertatea să-l descifreze aşa cum vrea. Cine nu vrea să-l privească, mai are şi alte opţiuni. Desenele animate cu Tom şi Jerry ar fi una dintre ele”.

Între timp, Maria Apostol a demisionat de la Pro TV, iar emisiunea "Anticamera" a dispărut din grila de programe.

Duminică, 14 septembrie 2008, actorul Florin Călinescu a declarat în exclusivitate la emisiunea Zig-Zag cu Ion Cristoiu că dispariţia producţiei "Anticamera" din grilă se datorează Cotroceniului.
Iată dialogul din timpul emisiunii:

Ion Cristoiu: "Mai continuă Anticamera?"
Florin Călinescu: "Nu mai continuă pentru că aici Cotroceniul m-a învins. (...) Au fost presiuni. (...) Nu a căzut bine acolo asta-i clar şi nu a căzut bine platinatelor de acolo."

Potrivit declaraţiei lui Florin Călinescu, reiese că preşedintele Traian Băsescu ar fi făcut presiuni direct la conducerea postului Pro TV pentru a scoate o emisiune din grila de programe. Ceea ce a şi reuşit, emisiunea dispărând în timpul verii de pe micile ecrane.
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: politic calinescu