x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CV Tudor: Iohannis va deveni președintele României când voi ajunge eu președintele Germaniei

CV Tudor: Iohannis va deveni președintele României când voi ajunge eu președintele Germaniei

04 Noi 2014   •   16:10
CV Tudor: Iohannis va deveni președintele României când voi ajunge eu președintele Germaniei

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat un protocol cu UNPR de susținere a lui Victor Ponta pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, ce va avea loc pe 16 noiembrie 2014.

"Azi, regimul politic al lui Traian Băsescu a luat sfârşit. Acum şi aici s-a decis ca el să dispară din istoria politicii românească pentru că a făcut binele rău, şi răul l-a făcut bine.
Suntem după 25 de ani de haos, de debandadă, de jefuire a ptrimoniului național", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Am fost curtat de ambele tabere, dar după o reflectare a situaţiei am decis să-l ajut pe tânărul Victor Ponta să se mute cu biroul la Palatul Cotroceni pentru că aleg răul cel mai mic.
Klaus Iohannis și echipa lui au făcut niște greșeli monumentale pentru mișcarea naționalistă din România. Într-un an de profundă criză, mișcarea naționalistă și justițiară au crescut ca din apă. Știți bine ce se întâmplă în Marea Britanie, în Franța... Peste tot cresc aceste mișcări, numai la noi ni s-a pus capac să nu ajungem cumva la 4 la sută.
Iată ce m-a m-a determinat să fac acest pas: ca naţionalist român declarat, necontestat de nimeni, eu nu voi vota niciodată un străin de neam şi lege, un om de o altă etnie, sau prin absurd, prin antiteză Klaus Iohannis ar putea deveni președintele României, atunci când voi deveni eu președintele Germaniei, ceea ce în viitorul apropiat nu se anunță", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

×