x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Şova susţine poziţia lui Victor Ponta şi pledează pentru schimbarea lui Mircea Geoană de la şefia Senatului.

Dan Şova susţine poziţia lui Victor Ponta şi pledează pentru schimbarea lui Mircea Geoană de la şefia Senatului.

08 Noi 2011   •   12:54

Dan Sova, presedintele Comisiei de integritate a PSD, considera ca decizia BPN al PSD de a-l schimba pe Mircea Geoana este, in continuare, una corecta. "Constatam ca s-a ajuns intr-o situatie de blocaj cu Mircea Geoana. Ramane insa ferma decizia unanima a BPN de ieri, si nu cred ca poate cineva nega acest lucru", a afirmat Sova.

In ceea ce priveste continuitatea procedurilor initiate luni in cadrul forului de conducere superior al PSD, senatorul PSD anunta ca Mircea Geoana a intrat deja in atentia Comisiei de Integritate a social-democratilor. E o diferenta intre ce vrem si ce putem face, din punct de vedere legal si statutar. E nevoie ca si Mircea Geoana sa accepte decizia partidului. Pana acum, nu a acceptat, si pentru asta situatia sa va fi analizata de Comisia de Integritate", sustine social-democratul.

"Probabil, daca nu va accepta inlocuirea, Mircea Geoana va ramane in functia de presedinte al Senatului, dar cu sprijinul PDL, nu cu sprijinul PSD", declara Dan Sova, subliniind apoi faptul ca "PSD nu va initia revocarea sa, pentru a nu a da prilejul celor din PDL sa isi impuna candidatii".

×
Subiecte în articol: mircea geoana dan sova