x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: Băsescu continuă să facă rău românilor. Mai au românii sentimente de patriotism?

Dan Voiculescu: Băsescu continuă să facă rău românilor. Mai au românii sentimente de patriotism?

24 Iul 2014   •   17:32
Dan Voiculescu: Băsescu continuă să facă rău românilor. Mai au românii sentimente de patriotism?

Într-o postare pe blog, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, critică ultimele declaraţii publice ale lui Traian Băsescu, a cărui abodare în privinţa conflictului din Ucraina, prin poziţia antieuropenă şi antirusească se situează împotriva intereselor poporului român.

________________________

Basescu impotriva poporului roman

Observ cu tristete ca, dupa ce a construit un sistem dictatorial in Romania, Traian Basescu doreste sa devina dictatorul Europei si al Rusiei.

E ridicol ca un om de o dimensiune atat de mica sa judece public partenerii europeni situandu-se, in acelasi timp, pe pozitii antieuropene si antirusesti.

Cred ca impostorul Basescu, care, lipsit de orice moralitate, a ignorat votul a 7,4 milioane de romani, va continua sa faca rau Romaniei atat prin informatiile cu care poate santaja persoane fizice din Romania, cat si prin atitudinea pe care o vor avea statele europene fata de el, dupa terminarea mandatului.

Este regretabil ca institutii de presa care se doresc a fi considerate independente contribuie la actiunea periculoasa a lui Traian Basescu (ziarul Adevarul, titlu: „De unde vine lasitatea Europei fata de Rusia”, Evenimentul zilei, titlu: Ion Cristoiu – „Din cate ştiu, Traian Băsescu e preşedintele României, nu al Ucrainei!”).

Ion Cristoiu, pentru care nu am nici cel mai mic respect din cauza lipsei sale de caracter, spunea astazi: „Traian Băsescu angajează România într-o aventură pe care nici un stat european nu şi-a putut-o permite. Angajează România drept varf de lance al conflictului SUA cu Federaţia Rusă.(…) angajează România pe poziţia singulară de susţinătoare a declanşării unui Război rece”.

Tot Cristoiu afirma: “Una e însă luarea de poziţie fermă, dar calmă,  aşa cum au avut mai toţi liderii  ţărilor din UE,  şi alta luarea de poziţie isterică, aşa cum a avut-o România prin Traian Băsescu.”

Un alt imoral, Dan Andronic precizeaza in editorialul sau: „Stratagema Băsescu de izolare a lui Vladimir Putin va avea succes”.

Basescu se doreste lider mondial in disputa cu Barack Obama, Angela Merkel si Vladimir Putin fara a realiza cat de ridicol este, dar mai ales, ceea ce ne priveste pe toti, cat de mult rau poate face acestui popor.

ps: Inainte de plecarea de la Cotroceni, Basescu continua sa faca rau romanilor. Mai au romanii sentimente de patriotism?

×