x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: “Este nevoie de o alternativă politică”

Dan Voiculescu: “Este nevoie de o alternativă politică”

de Aniela Nine    |    16 Mai 2008   •   00:00
Dan Voiculescu: “Este nevoie de o alternativă politică”

Dacă se vor concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante, PC şi PSD vor reprezenta alternativa la actuala guvernare. Predicţia îi aparţine preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, şi a fost făcută într-un interviu acordat agenţiei All News.

Dacă se vor concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante, PC şi PSD vor reprezenta alternativa la actuala guvernare. Predicţia îi aparţine preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, şi a fost făcută într-un interviu acordat agenţiei All News. “Vă spun un lucru: eu cred că este nevoie de o alternativă la actuala putere. Nu de o schimbare politică de dragul schimbării. De o alternativă care să ofere premise de dezvoltare serioasă pentru România. În România, multe lucruri nu merg astăzi bine din cauza actualei puteri. Nivelul de trai scade, mediul de afa­ceri este marcat de lipsa de previ­zibilitate din România, atragerea fondurilor europene este o mare problemă. Nu avem un plan de dezvoltare a României. Acestea sînt lucrurile importante. (...) Nu se mai poate continua însă aşa. Vor oferi PC şi PSD alternativa pe care ro­mânii şi-o doresc? Eu cred că da, dacă se vor concentra asupra lu­cru­rilor cu adevărat importante”, a declarat Voiculescu. Întrebat despre retragerea sa din prim-planul vieţii politice, Dan Voiculescu mărtu­ri­seşte că nu regretă pasul făcut la începutul acestui an şi că va rămîne întotdeauna ataşat partidului pe care l-a înfiinţat.

“Nu am intrat în politică pentru a fi vedetă. Nu cred că lucrurile bune pe care le poţi face ţin de funcţii. În mod evident, atunci cînd eşti într-o poziţie de decizie ai mai multe instrumente, dar, din fericire, eu am resursele şi voinţa de a face ceva şi în lipsa acestor funcţii. Nu am fost şi nu voi fi niciodată obsedat de funcţii”, a mai spus Dan Voiculescu.

 

 

×
Subiecte în articol: politic dan