x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, pe blog: "Ar fi un câştig pentru ţara noastră ca Mircea Diaconu să reprezinte România în Parlamentul European"

Dan Voiculescu, pe blog: "Ar fi un câştig pentru ţara noastră ca Mircea Diaconu să reprezinte România în Parlamentul European"

20 Mar 2014   •   22:57
Dan Voiculescu, pe blog: "Ar fi un câştig pentru ţara noastră ca Mircea Diaconu să reprezinte România în Parlamentul European"

Într-un mesaj postat pe blogul său, Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, susţine candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, considerând că ar fi un adevărat câştig ca un om de valoarea şi personalitatea acestuia să reprezinte România în Parlamentul European.
De asemenea, Dan Voiculescu îi invită pe toţi cei care se simt solidari în acest demers să se alăture acţiunii de strângere a semnăturilor necesare depunerii candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare.

Redăm integral mesajul postat de Dan Voiculescu pe blogul său - Întâlnire cu Dan Voiculescu.

_________________________

Valoare si solidaritate
Ni se intampla adesea – noua, romanilor – sa ne ignoram valorile  nationale si sa le tratam cu lipsa de solidaritate in momentele in care au nevoie de tot suportul nostru.

O personalitate cum este cea a lui Mircea Diaconu aduce, oriunde s-ar afla, beneficii de imagine insemnate tarii noastre.

Salut initiativa sa de a candida ca independent si solicit celor care se simt apropiati de onestitate sa vina luni, 24 martie, la ora 17.00, la Teatrul Nottara sa sustina cu propria semnatura candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diaconu.

Mi-as dori sa fim cat mai multi cei care actioneaza pentru dreptate, care recunosc si promoveaza valorile nationale.

Ar fi un castig pentru tara noastra ca Mircea Diaconu sa reprezinte Romania in Parlamentul European.

Dan Voiculescu

×