x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Constantin: Antonescu este un Emil Boc ceva mai cizelat

Daniel Constantin: Antonescu este un Emil Boc ceva mai cizelat

14 Apr 2014   •   16:12
Daniel Constantin: Antonescu este un Emil Boc ceva mai cizelat

Preşedintele Partidului Conservator, viceprim-ministrul Daniel Constantin, a declarat luni, la Galaţi, că regretă schimbările fundamentale din comportamentul liderului PNL, Crin Antonescu, pe care l-a comparat cu "un Emil Boc ceva mai cizelat".

"Ceea ce regret în momentul de faţă este faptul că văd anumiţi colegi, care au fost până mai ieri alături de noi, că s-au schimbat fundamental. Domnul Crin Antonescu până ieri era între mine şi Victor Ponta. Regret că azi îl văd între Elena Udrea şi Traian Băsescu. Regret că astăzi nu face altceva decât să jignească parteneri pe care i-a avut până mai ieri. Regret că se schimbă şi nu este practic altceva decât un Emil Boc ceva mai cizelat, ca să spun aşa. Este un regret personal pe care îl am, de aceea nu am răspuns niciodată atacurilor pe care Crin Antonescu le are în mod frecvent şi repetat şi la adresa domnului Victor Ponta, şi a Partidului Conservator, şi a celorlalţi parteneri de guvernare. Oricum electoratul îl va judeca", a afirmat liderul PC, citat de Agerpres.

Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii, s-a aflat luni, la Galaţi, unde a participat la conferinţa regională 'Satul românesc are viitor", în contextul pregătirii Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

×