x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisie cu scandal în USR. „Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR”

Demisie cu scandal în USR. „Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR”

de Alice Petrescu    |    12 Feb 2021   •   10:38
Demisie cu scandal în USR. „Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR”

Florina Presadă, a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că  și-a înaintat demisia biroului filialei USR Sector 3. Ea se arată dezamăgită de „noul USR”, despre care spune că „dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice” în partid.

 

Fostul senator USR  recunoaște că fost o decizie pe care a luat-o cu inima grea, dar privind spre viitor. Presadă a mai spus că nu se mai regăseşte de ceva vreme în această construcţie politică, iar numirea lui Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, a determinat-o să plece din această organizație.

”Despărțirea mea de USR nu înseamnă și dorința de a mă despărți de politică.
Așa că rămânem împreună și iubim România cu ochii deschiși”, a mai scris Florina Presadă pe Facebook.

Aceasta precizează că a cunoscut în USR oameni extraordinari, dar, „din păcate, mulți dintre ei au părăsit deja partidul și mulți o vor mai face”.

Nu este prima dată când fostul senator critică modul în care s-a schimbat USR și politica de la vârful partidului.

×
Subiecte în articol: Florina Presadă demisie