x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor avea noroc în 2024

3 zodii care vor avea noroc în 2024

de Moira Dună    |    27 Apr 2024   •   16:20
3 zodii care vor avea noroc în 2024
Sursa foto: Hepta

3 semne zodiacale trebuie să se aștepte să aibă mai mult timp liber, vacanțe distractive și creșterea veniturilor în 2024.

Când ești într-o serie de noroc, lucruri bune încep să se întâmple din senin, ca și cum universul s-ar fi aliniat pentru a lucra în favoarea ta. 

Jupiter este considerat Marele Benefic și când această planetă se va muta în harta ta natală, vei simți că ești cea mai norocoasă persoană din lume.

Tipul de noroc pe care îl ai va depinde de casa în care se află Jupiter, deoarece fiecare activează sau reprezintă un tip diferit de energie. „Norocul câștigător la loterie, de exemplu, poate fi văzut din casa a 8-a, care este zona valorilor care vin de la alții și a lucrurilor care sunt dincolo de controlul nostru, cum ar fi exploziile, pauzele în viață și transformările profunde.

Dacă Jupiter trece prin casa ta a 5-a, atunci norocul tău ar putea fi legat de creativitate și spontaneitate. Este casa inteligenței creative, modul în care ne exprimăm dorința de distracție, joacă și risc și reprezintă salturile noastre de credință.

Această schimbare planetară norocoasă va începe pe 25 mai – și va dura un an întreg – când Jupiter va trece de la Taur la Gemeni. Jupiter are energia spontană, instantanee, a tunetului și, pe măsură ce intră într-o casă nouă, tinde să-și anunțe sosirea cu evenimente importante de sărbătoare.

Balanță
Balanta va avea un an norocos, plin de calatorii.
Anul acesta va fi bun pentru Balanțe deoarece Jupiter intră în casa a 9-a, a scopului, a învățământului superior și a filozofiei.

Este cunoscută și ca o zonă a norocului deoarece reprezintă autocunoașterea și înțelegerea tuturor lucrurilor care aduc bucurie și înțelepciune. Cu Jupiter în diagramă, s-ar putea să observi mai mult noroc când vine vorba de creșterea personală, dezvoltarea carierei și oportunitățile de a călători.

Dacă au trecut mulți ani de când ai fost ultima oară într-o vacanță, nu fi surprins dacă te trezești pe o plajă însorită sau într-o excursie distractivă cu prietenii. Aproape că va părea că vacanța îți cade în drațe  și ar trebui să te bucuri de fiecare minut din ea.

Scorpion 
Scorpionul va avea un an norocos din punct de vedere financiar.
Există șanse mari să obții mai mulți bani. Jupiter intră în a 8-a casă, care este asociată cu transformarea, banii și câștigurile extraordinare.

Din punct de vedere financiar, acesta ar putea fi un an foarte norocos, deoarece influența expansivă a lui Jupiter poate aduce oportunități financiare, așa că fii atent la declarații fiscale neașteptate.

Cu toată această activitate planetară care se desfășoară, s-ar putea să întâlnești pe cineva care îți deschide porțile unei noi cariere. 

Vărsător
Vărsătorul va avea mult noroc în 2024.
Pregătește-te pentru lucruri uimitoare care îți vor apărea în 2024. Jupiter intră în a 5-acasă și va aduce cu el mult noroc.

Acesta va fi un an norocos pentru tine, mai ales dacă îți asumi câteva riscuri. Vărsătorul va descoperi că ceea ce credeau ei că este insondabil, ca prin magie, devine accesibil. 

Casa a 5-a este asociată cu creativitatea, așa că s-ar putea să ai un plus de succes atunci când vine vorba de un proiect sau de o pauză norocoasă într-un domeniu artistic. 

În timp ce tot succesul tău va rezulta din munca grea și efortul tău, vei observa că lucrurile încep să funcționeze în sfârșit în favoarea ta și că lucrurile bune îți vor apărea ceva mai ușor, potrivit bustle.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii noroc