x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, membrilor PDL: Vă reproşez că n-aţi luat mai mult la locale. Trebuia să faceţi ca Dan Diaconescu

Băsescu, membrilor PDL: Vă reproşez că n-aţi luat mai mult la locale. Trebuia să faceţi ca Dan Diaconescu

23 Mar 2013   •   11:16
Băsescu, membrilor PDL: Vă reproşez că n-aţi luat mai mult la locale. Trebuia să faceţi ca Dan Diaconescu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu i-a lăudat pe membri PDL pentru curajul de a lua măsuri de austeritate, în timpul petrecut la guvernare, însă le-a reporşat scorul mic obţinut la locale, afirmând că ar fi fost util să urmeze exemplul lui Dan Diaconescu, un personaj care măcar a lăsat impresia că se luptă.

"Am să vă reproşez un singur lucru. Că n-aţi luat mai multe procente la locale. Trebuia să faceţi, măcar, ca Dan Diaconescu. Iată un om care a urcat de la cinci procente la 12 doar punând o cameră de filmat la Târgu Jiu, unde a dat impresia că se luptă. Voi n-aţi dat impresia că vă luptaţi. Dar asta este o opinie de om care a urmărit campania la televizor", a spus Băsescu în timpul discursului de la congresul PDL.

Băsescu a adăugat că vrea să revină într-un partid de dreapta, după terminarea mandatului, însă nu vrea să audă de ofertele care deja i s-au făcut şi nici de o eventuală şefia a partidului.

"Am spus că voi reveni în politică, având ca obiectiv aducerea dreaptei la putere. Să nu vă gândiţi că vreau să mă aşez în fruntea unui partid. Nu, vreau doar ca prin experienţa mea să ajut această construcţie. Văd că au apărut deja tot felul de oferte. Vreau să fie clar pentru toţi că masa la care mă aşez după ce-mi termin mandatul o stabilesc eu şi nimeni altcineva", a spus Băsescu, terminând cu mesajul: "Vă transmit din nou dragostea mea şi vă doresc să faceţi alegerea corectă".
 

×