x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dominic Fritz: Astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători

Dominic Fritz: Astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   23:55
Dominic Fritz: Astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători

Dominic Fritz spune că a câștigat un nou mandat de primar al municipiului Timișoara. „Cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători”, spune el.

„Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar niște zvonuri, acum este o certitudine. Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, cam din aproape un sfert din secții avem rezultate și după aceste rezultate DF a câștigat 49%, iar Nicolae Robu a câștigat 35%”, spune Domninic Fritz.

El spune că acest rezultatul „se poate mișca într-o parte sau în alta”.

„Dar cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Astăzi timișorenii au dat un vot să mergem înainte, timișorenii au votat să mergem înainte să investim în educație și să ne asigurăm că fiecare copil din Timișoara are acces la o infrastructură de educație de calitate. Timișorenii au votat să mergem înainte să investim în sănătate și să facem în sfârșit un nou spital municipal. Astăzi timișorenii au votat să investim în contuinuare în infrastructura orașului, într-un transport comun de calitate. Da, astăzi timișorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat furat din patrimoniul Timișoarei”, adaugă Fritz.

(sursa: Mediafax)

×