x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, despre mesajul lui Ponta: Este ambiguu, o strategie de campanie

Elena Udrea, despre mesajul lui Ponta: Este ambiguu, o strategie de campanie

04 Apr 2014   •   14:57
Elena Udrea, despre mesajul lui Ponta: Este ambiguu, o strategie de campanie

Deputatul Elena Udrea a comentat postarea făcută de premierul Ponta pe contul său de Facebook, spunând că mesajul are două ținte.

„Ponta profită de faptul că este în campanie electorală și dă un mesaj cu două ținte. Una este față de propriul partid, față de acțiunea în forță a justiției din ultimele zile împotriva unor baroni locali puternici dni PSD, vrea să se delimiteze cumva, nu se mai implică pentru a opri justiția să acționeze în cazul PSD, e ultima bătălie, anul ăsta să mai rezistăm, iar a doua țintă este strict electorală, încearcă să ne spună că este un tânăr în politică, un om care a vrut să facă ceva pentru țară, iar ideea cu tânăr în politică, profită de un context, vrea să sugereze că dacă va ajunge președinte va lăsa locul șefiei PSD unui alt tânăr, pentru că nu poate fi și președinte și șef al partidului”, a declarat Elena Udrea, potrivit b1.ro.

„El profită de o astfel de ocazie pentru a da un mesaj cu țintă pentru electoratul care trebuie să îl voteze în noiembrie”, a încheiat Udrea.

 

×