x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, mai econoamă ca Monica Ridzi

Elena Udrea, mai econoamă ca Monica Ridzi

de Monica Iordache Apostol    |    29 Iun 2009   •   00:00
Elena Udrea, mai econoamă ca Monica Ridzi
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Jurnalul National

În timp ce Monica Iacob Ridzi a spart 75.000 de euro pe o biată scenă de concert, Elena Udrea se laudă că a scos la mult mai puţin venirea lui Bregovici la Mamaia de Paşte.



În plin scandal declanşat de modul în care ministrul Monica Iacob Ridzi a cheltuit banii pentru organizarea Zilei Tineretului, colega sa de guvern, Elena Udrea, mărturiseşte că pe ea evenimentele similare au costat-o mult mai puţin. Sâmbătă, în emisiunea "De la est la vest", Elena Udrea a spus că organizarea concertului lui Goran Bregovici, care s-a desfăşurat de Paşte, la Mamaia, şi la care a asistat şi şeful statului, a costat 40.000 de euro.

COST INTEGRAL
Udrea nu a vrut să se alăture controverselor legate de organizarea Zilei Tineretului, dar a precizat că în bugetul de 40.000 de euro cheltuit de Ministerul Turismului pentru concertul lui Bregovici au intrat absolut toate costurile, inclusive cazarea artistului şi a echipei lui. Precizarea Elenei Udrea vine în contextul unei alte declaraţii făcute de vicepreşedintele PD-L Cezar Preda, care a afirmat că toţi miniştrii PD-L care vor afecta imaginea "prezidenţiabilului PD-L", îşi vor încheia "conturile" cu guvernarea.

×
Subiecte în articol: politic