x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, susţinută la şefia PMP de liderul organizaţiei judeţene Olt

Elena Udrea, susţinută la şefia PMP de liderul organizaţiei judeţene Olt

de Agerpres    |    02 Iun 2014   •   20:11
Elena Udrea, susţinută la şefia PMP de liderul organizaţiei judeţene Olt

Liderul Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Olt, Marian Vasile, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că o va susţine pe Elena Udrea dacă îşi va depune candidatura la şefia formaţiunii la congresul partidului din 7 iunie, în condiţiile în care, spune acesta, "liderul în toată această perioadă, chiar dacă neales, a fost Elena Udrea".

"Dacă va candida Elena Udrea eu o voi susţine pe Elena Udrea. Mai departe, fiecare va susţine pe cine vrea. Până să vină Elena Udrea în PMP eram cantitate neglijabilă, nu discuta nimeni despre acest partid. După venirea doamnei Elena Udrea lucrurile s-au schimbat extraordinar de mult în acest partid", a spus Marian Vasile.

Vasile a precizat că la Congresul PMP organizaţia Olt va fi reprezentată de 15 delegaţi şi a menţionat că el însuşi ar putea candida pentru o funcţie în forurile de conducere centrale ale partidului.

Marian Vasile, primar al comunei Studina, s-a arătat mulţumit de rezultatele partidului şi organizaţiei Olt la alegerile europarlamentare, susţinând că PMP a obţinut în Olt mai multe voturi decât PP-DD, care are trei parlamentari în judeţ.

Potrivit acestuia, PMP îşi va păstra identitatea şi va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale.

"Mă bucur că se dau semnale de unitate din partea dreptei, deja PNL şi PDL fac fuziune. PMP rămâne partid de sine stătător care se luptă în continuare pentru valori şi idei de dreapta şi la alegerile prezidenţiale vom avea un candidat propriu. Domnul Blaga a susţinut sus şi tare, după ideea cu fuziunea cu PNL, că dacă PMP vrea să se alăture dreptei, numai prin absorbţie. Aşa s-a discutat. Mai departe PMP nu-şi va pierde identitatea pe care a câştigat-o destul de greu. Noi nu riscăm să ne pierdem în neant pentru orgoliile domnului Vasile Blaga", a mai declarat Marian Vasile.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea marian vasile pmp