x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Europarlamentarul Gigi Becali nu poate părăsi ţara

Europarlamentarul Gigi Becali nu poate părăsi ţara

09 Iun 2009   •   00:00
Europarlamentarul Gigi Becali nu poate părăsi ţara

Judecătoria sectorului 1 a respins cererea lui George Becali prin care acesta solicita ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara, depusă la instanţă în 3 iunie. Decizia acestei instanţe poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.



Becali: "Dacă voi fi audiat în PE, voi spune ce s-a întâmplat şi vom fi de circul-circului"
Gigi Becali, care a câştigat un mandat de europarlamentar, a declarat, astăzi, că dacă va fi audiat în Parlamentul European, în legătură cu ridicarea imunităţii sale, va spune ce s-a întâmplat şi "vom fi de circul circului".

"Pentru ca procurorii să continue ancheta în cazul meu, trebuie să ceară la Parlamentul European să mi se ridice imunitatea. Prima oară voi fi audiat eu şi vă daţi seama ce se va întâmpla acolo când am să spun ce s-a întâmplat, atunci vom de circul - circului", a declarat Becali, citat de Mediafax.

Becali a subliniat însă, că, din punctul lui de vedere, Parlamentul European nu va accepta niciodată să-i ridice imunitatea.

El a adăugat că şi-a luat zece consilieri pentru Parlamentul European.

Omul de afaceri a mai precizat că, indiferent de decizia instanţei, se va duce în Parlamentul European, spunând: "Ce o să-mi facă, o să mă aresteze?".

Tot în sala de judecată, Becali i s-a adresat nervos procurorului de şedinţă. "M-aţi ţinut vreo două săptămâni la arest la mişto. Da ce vreţi voi? Batjocura lui Becali 200 de ani?".
Vizibil iritat că procurorul a cerut respingerea solicitării sale, patronul stelist i s-a adresat judecătoarei. "Tăiaţi-mi capul, doamna judecător, că sunteţi inamovibilă".

Săptămâna trecută, George Becali a depus cererea de ridicare a măsurilor impuse de controlul judiciar, după ce la sfârşitul lunii trecute şi-a retras de pe rol o solicitare asemănătoare. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic becali