x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Florin Cîțu îi cere lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate pentru pregătirea valului trei al pandemiei

VIDEO. Florin Cîțu îi cere lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate pentru pregătirea valului trei al pandemiei

17 Mar 2021   •   16:39
VIDEO. Florin Cîțu îi cere lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate pentru pregătirea valului trei al pandemiei
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, la finalul ședinței de guvern, că i-a cerut ministrul Sănătății să prezinte un raport cu măsurile luate, începând din decembrie, pentru pregătirea valului trei al pandemiei.

„Am cerut Ministerului Sănătăţii ca, până săptămâna viitoare, să prezinte un raport cu activităţile desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii valului 3 al pandemiei.”, a afirmat Cîțu.

De asemenea, premierul a precizat că i-a solicitat lui Vlad Voiculescu să organizeze săptămânal conferințe de presă despre evoluția pandemiei.

„Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal", a afirmat premierul.

Miercuri, 17 martie, România a raportat pentru a doua zi la rând peste 6.000 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. În prezent, la ATI se află internați 1.266 de persoane, fiind din nou o criză a paturilor de la Terapie Intensivă.

În București nu mai există niciun loc la ATI pentru pacienții cu COVID-19.

×
Subiecte în articol: florin citu vlad voiculescu