x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu și Marcel Ciolacu s-au prins în horă la Chișinău, după ce au semnat Declarația comună

Florin Cîțu și Marcel Ciolacu s-au prins în horă la Chișinău, după ce au semnat Declarația comună

18 Iun 2022   •   16:19
Florin Cîțu și Marcel Ciolacu s-au prins în horă la Chișinău, după ce au semnat Declarația comună

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare la Chișinău, cu parlamentarii din România și R.Moldova, după ce au semnat declarația comună a celor două legislative, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru țara vecină.

După mai bine de șase ore de dezbateri și luări de cuvânt, în cadrul ședinței comune a Parlamentelor României și R.Moldova, a fost semnată Declarația comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.

Președintele Senatului României, Florin Cîțu, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat Declarația comună, moment despre care au spus că este „unul cu adevărat istoric”.

La finalul ședinței, maestrul Gheorghe Zamfir și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău au susținut un recital de muzică populară.

Mai mulți parlamentari români și moldoveni s-au prins în horă, printre care și președinții Parlamentului României, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: hora chisinau