x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Un vot pentru Iohannis este un vot pentru Băsescu

Gabriela Firea: Un vot pentru Iohannis este un vot pentru Băsescu

de Agerpres    |    09 Noi 2014   •   10:58
Gabriela Firea: Un vot pentru Iohannis este un vot pentru Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, susţine că un vot pentru Klaus Iohannis este un vot pentru Traian Băsescu şi vechiul PDL.
"Dacă după turul întâi al alegerilor prezidenţiale mai existau oameni care aveau îndoieli că domnul Klaus Iohannis este omul lui Traian Băsescu şi continuatorul regimului său, acum lucrurile sunt absolut clare pentru toată lumea. Odată cu anunţurile de susţinere pentru Iohannis venite din partea Elenei Udrea şi Monicăi Macovei - reprezentante de marcă ale tuturor relelor care s-au petrecut în timpul regimului Băsescu - toată lumea vede că dacă votează Klaus Iohannis, votează, în realitate, Traian Băsescu şi vechiul PDL', afirmă Firea, într-o declaraţie de presă remisă, duminică, AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai afirmat că România are nevoie de un nou început şi "în niciun caz de o întoarcere la cei mai nefaşti ani din istoria recentă a ţării".
'Un vot pentru Klaus Iohannis înseamnă o şansă în plus ca, într-o viitoare echipă guvernamentală sau în funcţia de premier, să-i vedem pe aceiaşi oameni care au distrus România din punct de vedere economic şi social: Elena Udrea, Emil Boc, Traian Băsescu, Monica Macovei, Adriean Videanu, Cătălin Predoiu, Anastase (Roberta Anastase n.r.), Berceanu (Radu Berceanu n.r.) şi aşa mai departe. Ar însemna să ne întoarcem la o perioadă neagră pentru România, o perioadă în care dezbinarea, scandalul, tăierile de salarii şi pensii, creşterile absurde de taxe, corupţia şi abuzul erau litere de lege. Avem nevoie de un nou început pentru România, în niciun caz de o întoarcere la cei mai nefaşti ani din istoria recentă a ţării', a mai arătat Gabriela Firea.

×