x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: Salut decizia premierului, care încearcă să înfiinţeze un departament de politici strategice

Geoană: Salut decizia premierului, care încearcă să înfiinţeze un departament de politici strategice

de Mediafax    |    26 Noi 2013   •   15:20
Geoană: Salut decizia premierului, care încearcă să înfiinţeze un departament de politici strategice

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta intenţionează să înfiinţeze un departament pentru politici strategice care să includă profesioniştii de top din guvern, dar şi persoane din zona privată.

"Salut decizia premierului României, Victor Ponta, care încearcă să înfiinţeze un departament pentru politici strategice care să includă profesioniştii de top din guvern (…), cei mai buni funcţionari din această ţară, care au calităţile profesionale şi patriotismul necesar pentru a se angaja într-un proiect atât de îndrăzneţ", a precizat Mircea Geoană, la Forumul economic şi comercial China - Europa Centrală şi de Est.

Din acest departament ar urma să facă parte şi profesionişti din sectorul privat: consultanţă, bănci şi avocaţi, a menţionat Geoană.

Potrivit senatorului PSD, acest departament va fi un partener pentru companiile străine interesate să investească în România.

"Asta înseamnă «smart government», care ştie că este greu să faci ceva fără guvern, dar care ştie, totodată, că fără sectorul privat şi fără profesioniştii săi este foarte dificil să guvernezi singur şi să progresezi", a explicat Mircea Geoană.

×
Subiecte în articol: mircea geoana