x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Scutaru şi-a dat demisia din Parlament. Liberalul va prelua funcţia de consilier al preşedintelui Iohannis

George Scutaru şi-a dat demisia din Parlament. Liberalul va prelua funcţia de consilier al preşedintelui Iohannis

19 Dec 2014   •   10:16
George Scutaru şi-a dat demisia din Parlament. Liberalul va prelua funcţia de consilier al preşedintelui Iohannis

Deputatul PNL George Scutaru şi-a dat vineri demisia din Parlament, el urmând să preia funcţia de consilier pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis.

'Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru onoarea de a fi fost coleg cu dumneavoastră în acest mandat şi pentru onoarea de a fi fost deputat în Camera Deputaţilor timp de 10 ani. Mulţumesc buzoienilor şi celor de pe Valea Buzăului care m-au creditat şi m-au votat timp de 3 mandate. Mulţumesc colegilor din Comisia de apărare şi preşedinţilor ( Comisiei - n.r.) cu care am lucrat foarte bine, domnul deputat Stănişoară, domnul deputat Canacheu şi domnul Mocioalcă şi mai ales minunaţilor colegi liberali, colegilor mei deputaţi având onoarea să le fiu (...) şi lider de grup. Domnule Neacşu (n.r.- liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor), aţi dat dovadă de eleganţă în relaţia cu opoziţia, domnule preşedinte Zgonea vă mulţumesc şi dumneavoastră pentru colaborare şi să ştiţi că îmi voi aminti cu nostalgie chiar şi de momentele când îmi tăiaţi microfonul', a spus Scutaru, în plenul Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a arătat la rândul său că, prin plecarea lui Scutaru, grupul parlamentar al PNL pierde un lider foarte bun. 'Am avut o relaţie deosebită, este un om al dialogului, rar mai găseşti un om atât de tolerant. Îi mulţumesc, chiar dacă uneori îi mai tăiam microfonul', a spus Zgonea.

George Scutaru a fost aplaudat de toţi deputaţii prezenţi vineri în sala plenului.

×