x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Ştefan nu-şi lasă "comandantul" la greu: s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Gheorghe Ştefan nu-şi lasă "comandantul" la greu: s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

09 Mar 2014   •   11:23
Gheorghe Ştefan nu-şi lasă "comandantul" la greu: s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mişcarea Populară.

"Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună", a spus primarul Ştefan, potrivit Antena 3, care citează Mediafax.

În comunicat se suţine că "primarul Ştefan a precizat că nu are ambiţii politice neîmplinite, sau dorinţe pentru funcţii de orice fel, ci îşi doreşte să lase ceva în urmă şi să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe".

"Proiectul nostru este unul foarte curajos, cu o viziune clară asupra României de azi şi de mâine. Sunt convins că intrarea domnului primar Ştefan în Fundaţie ne va ajuta să consolidăm dreapta din Moldova, pornind de aici, de la Neamţ", a spus preşedintele PMP, Eugen Tomac, citat în comunicat.

×