x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Giurgiu: Peste 80 la sută dintre primarii din judeţ au semnat adeziuni la PSD

Giurgiu: Peste 80 la sută dintre primarii din judeţ au semnat adeziuni la PSD

de Agerpres    |    09 Oct 2014   •   18:00
Giurgiu: Peste 80 la sută dintre primarii din judeţ au semnat adeziuni la PSD

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că peste 80 la sută dintre primarii din judeţul Giurgiu au semnat adeziuni la PSD. Conform acestuia, social democraţii din judeţ deţin majoritatea în aproape toate consiliile locale din judeţ, chiar şi în unele în care primarul nu este de la PSD.

"Până în acest moment, 44 de primari şi 460 de consilieri locali din judeţ au semnat pentru PSD, iar în Consiliul Judeţean avem 14 consilieri care au semnat pentru PSD plus unul de la PC şi patru de la PLR. Deci din cei 31 de consilieri judeţeni avem o majoritate lejeră", a declarat preşedintele PSD Giurgiu.

El spune că sunt şi câteva localităţi din totalul celor 54 din judeţ în care PSD nu are primar, dar în majoritatea consiliilor locale s-a reuşit formarea unei majorităţi.

Senatorul Niculae Bădălău crede că primarii şi consilierii locali au ales să vină către PSD pentru că au găsit la organizaţia judeţeană o "echipă tânără şi care să îi ajute". Totodată el consideră că "nu primarii au venit către PSD, ci alţii i-au alungat de la ei".

După ultimele alegeri locale USL a avut aproximativ 30 de primari în judeţ dintre care 13 de la PSD.

×