x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Năstase i-a dăruit o rachetă de tenis vicepreşedintelui american Joe Biden

Ilie Năstase i-a dăruit o rachetă de tenis vicepreşedintelui american Joe Biden

21 Mai 2014   •   16:48
Ilie Năstase i-a dăruit o rachetă de tenis vicepreşedintelui american Joe Biden
Sursa foto: Sorin LUPSA

Vicepreşedintele american Joe Biden a primit, miercuri, la Palatul Victoria, o rachetă de tenis din partea fostului tenismen Ilie Năstase.

Premierul Victor Ponta a postat pe contul său de Facebook mai multe poze în care apare alături de Ilie Năstase, îmbrăcat în uniformă militară, şi de vicepreşedintele Joe Biden, în momentul în care acesta din urmă primeşte racheta.

Potrivit unor surse guvernamentale, citate de Agerpres, momentul a avut loc la finalul convorbirilor din plenul celor două delegaţii, română şi americană.

Vizita vicepreşedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, la Bucureşti este cel mai potrivit şi mai necesar moment pentru România, în care trebuie reafirmate ideea unui parteneriat strategic stabil, de lungă durată între SUA şi România, importanţa şi încrederea pe care SUA o acordă întregii regiuni şi tuturor partenerilor şi aliaţilor din zonă, a declarat premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, unde a susţinut declaraţii de presă comune cu oficialul american.

“E un sentiment special pentru români că nu doar noi ne dorim acest parteneriat strategic, ci şi Statele Unite consideră că România este un partener de încredere şi respectat. Aceasta este formula cea mai importantă şi prezenţa domnului vicepreşedinte Biden la Bucureşti confirmă această idee fundamentală”, a afirmat Ponta.


×
Subiecte în articol: Joe Biden ilie năstase Victor Ponta