x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

11 Oct 2005   •   00:00
LIBERI DE SF. PARASCHIVA. Deputatii vor lucra vineri in teritoriu. Decizia a fost luata in Biroul Permanent de ieri, la propunerea secretarului Camerei, liberalul Titu Gheorghiof, care a sustinut ca vineri este o mare sarbatoare, respectiv "Sf. Paraschiva", prilej cu care la Iasi are loc un pelerinaj la care sa poata participa si cei care sunt interesati. Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului care trebuia sa aiba loc in aceasta zi a fost amanata pentru saptamana viitoare. (C.V.)

INVITATIE PENTRU ISARESCU. Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea deputatului PC Nicolae Popa si a Comisiilor de Buget-Finante, Politica Economica, Industrii si Agricultura privind invitarea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, intr-o sedinta de plen comuna a Camerei si Senatului, pentru a prezenta politica monetara si financiara pe anii 2005-2006, dar si modul in care politica BNR a influentat exporturile in 2005. (C.V.)

COMISIE DE ANCHETA. Grupurile parlamentare ale PD, PNL, PC, minoritatile si cativa deputati independenti au solicitat ieri conducerii Camerei infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea utilizarii fondurilor destinate lucrarilor de amenajare a cursurilor de rauri, regularizarii de albii si alte lucrari hidrotehnice in perioada 2000-2004, precum si a modului in care autoritatile au actionat pentru prevenirea si limitarea efectelor precipitatiilor cazute in aceasta perioada. (C.V.)

×
Subiecte în articol: politic