x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Infractor graţiat de Traian Băsescu la intervenţia căntăreţei de la localul său preferat (VIDEO)

Infractor graţiat de Traian Băsescu la intervenţia căntăreţei de la localul său preferat (VIDEO)

13 Apr 2014   •   23:02
Infractor graţiat de Traian Băsescu la intervenţia căntăreţei de la localul său preferat (VIDEO)

Rezultatul unei anchete jurnalistice desfăşurate de reporterii Antena 3, demonstrează, în mod indiresct, că Traian Băsescu a graţiat un condamnat pentru tâlhărie în urma demersurilor sorei acestuia, cântăreaţă la un local de pe malul Herăstrăului, frecventat de preşedinte în diferite ocazii.

Numele lui Tudorel Bunar, condamnat pentru tâlhărie, apare în lista graţierilor făcute de Traian Băsescu, în momentul eliberării figurând cu un rest de pedeapsă de 520 de zile. El a fost încarcerat după ce fusese dat în urmărire generală pentru că nu se prezentase la arest. După ce a solicitat în două rânduri, în cursul anului 2004, întreruperea executării pedepsei şi revizuirea dosarului, Bunar a fost beneficiarul unei graţieri din partea preşedintelui Traian Băsescu, în 2005.
Culegând informaţii despre persoanele graţiate de Traian Băsescu, jurnaliştii de la Antena 3 au remarcat faptul că Tudorel Bunar este fratele unei cântăreţe restaurantul Pescăruş - Camelia Stoian - un local frecventat de preşedintele Băsescu,  lucru cunoscut de faptul că aici a fost locul în care PDL a sărbătorit victoria în alegerile din 2009.

Unul dintre reporterii Antena 3 abordat-o telefonic pe Camelia Stoian, recomandându-se drept un  angajat al departamentului juridic al Preşedinţiei care strânge informaţii pentru o Carte Albă a mandatelor prezidenţiale ale lui Traian Băsescu, în care vor fi menţionate şi informaţii despre graţierile preşedintelui. Aducându-se în discuţie graţierea fratelui său, Cornelia Stoian nu s-a arătat surprinsă şi nici nu a negat intervenţia pe care a făcut-o în acest sens pe lângă Traian Băsescu, şi, după ce a solicitat încă o dată numele presupusului angajat al Preşedinţiei, i-a declarat reporterului că orice testimonial pe tema graţierii fratelui său îl va face doar într-o discuţie personală pe care o va avea cu Traian Băsescu. (C.S)


×
Subiecte în articol: traian basescu