x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Interdictie si pentru Udrea? / Senatorul-Bideu, cenzurat de PD

Interdictie si pentru Udrea? / Senatorul-Bideu, cenzurat de PD

de Oana Stancu Zamfir    |    27 Feb 2007   •   00:00

Democratii nu mai pot face declaratii publice fara sa aiba avizul partidului, a stabilit ieri Biroul Permanent al PD, decizia interna adoptata de acest for insemnand chiar ca ei nu vor putea da curs invitatiilor la posturile de televiziune sau radio fara acordul presedintelului Emil Boc, executivului Adriean Videanu sau secretarului general Vasile Blaga.

Democratii nu mai pot face declaratii publice fara sa aiba avizul partidului, a stabilit ieri Biroul Permanent al PD, decizia interna adoptata de acest for insemnand chiar ca ei nu vor putea da curs invitatiilor la posturile de televiziune sau radio fara acordul presedintelului Emil Boc, executivului Adriean Videanu sau secretarului general Vasile Blaga. Democratii nu mai pot face declaratii publice fara sa aiba avizul partidului, a stabilit ieri Biroul Permanent al PD, decizia interna adoptata de acest for insemnand chiar ca ei nu vor putea da curs invitatiilor la posturile de televiziune sau radio fara acordul presedintelului Emil Boc (foto), executivului Adriean Videanu sau secretarului general Vasile Blaga. Daca cei invitati de presa nu sunt pe domeniile lor de competenta, vor fi rugati sa refuze invitatia si sa faca loc unui coleg specilist in tema emisiunii.

Desi in sedinta de ieri nu s-au dat nume, principalul vizat este senatorul Marius Marinescu, spun surse din partid. El a fost avertizat in mai multe randuri in legatura cu opiniile personale pe care le are si in Senat si in dezbaterile televizate, in urma cu doua saptamani fiind chiar chemat la o discutie cu conducerea partidului pe aceasta tema. Ca urmare, Marinescu a aparut in acea saptamana de vreo patru ori la tv, pentru a arata cum a inteles ce i-a cerut partidul. "Ne face de ras pe toti. Iar televiziunile il invita ca sa ne arate ce oameni are PD", se plangea ieri un deputat PD. Legii interne adoptate ieri de PD va trebui sa i se supuna si Elena Udrea. Ea a atras chiar de curand nemultumirea liderilor PD, dupa ce a declansat scandalul biletelului trimis de premier presedintelui, fara sa ii avertizeze macar pe colegii de partid, care erau pusi ulterior in situatia de a opta pentru iesirea de la guvernare.

MASINA PENTRU BOC. O schimbare s-a produs ieri si pentru Emil Boc. Liderul PD a aparut la sedinta de partid cu o masina noua, un Volkswagen Passat, in locul Mercedes-ului pe care l-a mostenit de la Traian Basescu. Autoturismul ar fi fost cumparat de PD pentru liderul sau, a aratat Adriean Videanu, care l-a si ales, pe "criterii de eficienta", intrucat Mercedes-ul avea un consum urias. Acesta va fi scos la licitatie, ca doar l-a condus chiar seful statului.

×
Subiecte în articol: politic