x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Este nevoie de o soluţie cât mai rapidă din partea Curţii Supreme în cazul dosarului de incompatibilitate

Iohannis: Este nevoie de o soluţie cât mai rapidă din partea Curţii Supreme în cazul dosarului de incompatibilitate

24 Sep 2014   •   11:29
Iohannis: Este nevoie de o soluţie cât mai rapidă din partea Curţii Supreme în cazul dosarului de incompatibilitate
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să dea o soluţie cât mai rapidă în cazul dosarului său de incompatibilitate.

"Mă bucur că se doreşte fixarea unui termen rapid pentru a rezolva o temă care este în mod fals folosită de către contracandidaţii mei la alegerile prezidenţiale. Îmi exprim speranţa ca, odată cu clarificarea acestui subiect, campania electorală să nu mai fie viciată prin folosirea unor astfel de atacuri. Din respect pentru cei peste două milioane două sute de români şi familiile lor care au ales să mă sprijine în această campanie electorală, semnând pentru candidatura mea, consider că este nevoie din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de o soluţie cât mai rapidă la această speţă", afirmă Iohannis într-un comunicat.

Liderul liberal subliniază că are toată încrederea în justiţia din România şi că orice decizie a justiţiei trebuie respectată.

În aprilie 2013, Klaus Iohannis a fost declarat în stare de incompatibilitate de ANI, deoarece deţine simultan funcţia de primar al Sibiului şi reprezentant al municipalităţii în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apă Canal SA şi SC Pieţe SA.

×