x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iri, tratat cu refuz de către deputaţi.

Iri, tratat cu refuz de către deputaţi.

de Monica Iordache Apostol    |    17 Mai 2011   •   13:09
Iri, tratat cu refuz de către deputaţi.

Irinel Columbeanu a facut azi degeaba un drum pana la Parlament, incercand sa obtina o audiere in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Desi presedintele comisiei, deputatul Partidei Romilor, Nicolae Paun, ar fi vrut sa-l primeasca la sedinta, restul membrilor comisiei au refuzat sa se implice in scandalul dintre Moni si Iri.

Desi Irinel Columbeanu nu fusese convocat oficial la sedinta, afaceristul s-a prezentat din proprie initiativa la Parlament, si-a lasat masina “in parcarea pentru oamenii de rand' si a fost preluat la intrarea in Palatul Parlamentului de catre un functionar. Columbeanu a mers la secretariatul comisiei, unde nu a putut sa stea de vorba decat cu secretara si inca un functionar si unde a aflat de la ziaristi ca deputatii nici nu vor sa-l vada.

“De ce le-o fi frica de subiect? Sa le fie rusine! Sa-si dea demisia imediat!', a declarat Irinel suparat, spunand ca fetita sa este victima incalcarii drepturilor copilului si ca o comisie parlamentara trebuie sa analizeze cazul. Dupa ce a perorat o jumatate de ora in fata ziaristilor si a avut o scurta intrevedere cu Nicolae Paun, Columbeanu a fost nevoit sa plece lasand o petitie la secretariat, acuzandu-i pe deputati ca se descalifica in fata electoratului “si a propriilor copii' pentru ca refuza sa asculte un cetatean.

×