x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ivan: O alianţă a lui Antonescu cu PDL şi cu oamenii lui Băsescu nu poate însemna decât trădarea românilor

Ivan: O alianţă a lui Antonescu cu PDL şi cu oamenii lui Băsescu nu poate însemna decât trădarea românilor

07 Apr 2014   •   19:36
Ivan: O alianţă a lui Antonescu cu PDL şi cu oamenii lui Băsescu nu poate însemna decât trădarea românilor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, europarlamentarul Cătălin Ivan, atrage atenţia că disponibilitatea declarată a preşedintelui PNL de a-i susţine pe Elena Udrea, Mihai Răzvan Ungureanu sau Cătălin Predoiu în alegerile prezidenţiale nu poate însemna decât abandonarea totală a angajamentelor din USL şi trădarea românilor.

'Crin Antonescu a făcut recent o afirmaţie foarte gravă, având în vedere angajamentele pe care le luase în faţa românilor, prin proiectul Uniunii Social Liberale, spunând fără rezerve că dumnealui şi PNL vor susţine, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, candidatul dreptei, indiferent cum se numeşte acesta. Cu alte cuvinte, Crin Antonescu a afirmat că nu are nicio problemă să-i aducă la putere pe Udrea, Ungureanu sau Predoiu!

Preşedintele PNL demonstrează nu numai că a abandonat total promisiunile pentru care românii au acordat atât de mult sprijin USL, ci că este dispus să facă exact contrariul, dacă interesul său politic i-o cere. O alianţă a sa cu PDL şi cu oamenii lui Băsescu nu poate însemna decât trădarea românilor!', afirmă Cătălin Ivan.

×