x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lansare de carte - Romania dupa Malta

Lansare de carte - Romania dupa Malta

de Aniela Nine    |    15 Sep 2006   •   00:00
Lansare de carte - Romania dupa Malta

Fost ministru de Externe, deputatul PSD Adrian Nastase (foto) si-a lansat ieri la Casa Titulescu din Capitala "Romania dupa Malta", o carte-document in care se regasesc, alaturi de documente oficiale legate de politica externa a Romaniei din perioada iunie 1990-decembrie 1990, si consemnari ale unor discutii cu lideri politici ai vremii.

Fost ministru de Externe, deputatul PSD Adrian Nastase (foto), si-a lansat ieri la Casa Titulescu din Capitala "Romania dupa Malta", o carte-document in care se regasesc, alaturi de documente oficiale legate de politica externa a Romaniei din perioada iunie 1990-decembrie 1990, si consemnari ale unor discutii cu lideri politici ai vremii. Lansarea cartii a avut loc intr-o atmosfera relaxata, fiind prezenti fostii ministri de Externe Teodor Melescanu, Adrian Severin, fostul premier Petre Roman, fostul presedinte Ion Iliescu si actualul sef al diplomatiei, Razvan Ungureanu, ambasadori, parlamentarii PSD Serban Nicolae si Ecaterina Andronescu, fostul edil al Sectorului 6, Dan Darabont, si senatorul PRM Virginia Verdinas. Liderul PSD, Mircea Geoana, nu a participat, fiind plecat in teritoriu.

APRECIERI. Ieri au fost lansate primele doua volume, urmand alte opt. "Aceste file de convorbiri sunt foile de colaborator pe care eu am inteles sa le aduc in aceste zile in discutie", si-a prezentat ironic cartea Adrian Nastase. Pentru realizarea acesteia, Nastase a fost ajutat de Traian Chebeleu, fost ambasador si purtator de cuvant al Presedintiei in mandatul lui Ion Iliescu. Volumele lansate ieri de Adrian Nastase au fost apreciate drept documente de exceptie, remarcandu-se autenticitatea lucrarii si capacitatea de a inspira incredere. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic