x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider PNL: „A început sfârșitul politic a lui Marcel Ciolacu. Întreaga sa viață e o impostură crasă!”

Lider PNL: „A început sfârșitul politic a lui Marcel Ciolacu. Întreaga sa viață e o impostură crasă!”

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   11:42
Lider PNL: „A început sfârșitul politic a lui Marcel Ciolacu. Întreaga sa viață e o impostură crasă!”
Sursa foto: Antena 3 CNN

„A început sfârșitul politic a lui Marcel Ciolacu”, scrie pe Facebook deputatul PNL Florin Roman. El afirmă că e en congres, „așa cum le place comuniștilor, cu un singur candidat, pentru ca ei întotdeauna au avut nevoie de un tatuc, fie ca îl chema Nicolae Ceaușescu, fie ca îl chema Ion Iliescu”.

„A început sfârșitul politic a lui Marcel Ciolacu! Un congres, așa cum le place comuniștilor, cu un singur candidat, pentru ca ei întotdeauna au avut nevoie de un tatuc, fie ca îl chema Nicolae Ceaușescu, fie ca îl chema Ion Iliescu!O grămadă de fanfaroni ai adulației supreme s-au adunat să înjure pe toată lumea! Totul despre setea lor de putere, nimic despre oameni! Atacuri, jigniri, mizerii lansate de socialiștii de caviar, care își fac campanie cu avioane private! Cel mai mult am râs la atacurile lui Grindeanu, tătucul Ordonanței 13, singurul premier PSD demis de propriul partid, prin moțiune de cenzură. Vorbea de miere și de viespi. Serios? Eu credeam ca de propriul lui portofel”, afirmă Florin Roman.

El afirmă că acest congres al PSD „este doar despre ei, nimic bun pentru România”.

„Este de datoria fiecărui om de dreapta din această țară să ne opunem unui partid, avid de putere. Au reușit performanța să ne ducă pe locul 1 în Europa la inflație, fac praf finanțele României, au încercat să naționalizeze Pilonul 2 de pensii, să mărească taxe și impozite, dividente, TVA, pentru a distruge mediul privat și pentru a duce banii în ajutoare sociale! PSD este soluția toxică pentru România! Nimic despre AUR, semn ca blatul cu extremistii este la vedere. 50 de voturi pe secție de votare, pentru Simion de la primarii PSD este doar o simulare? Doar PNL poate bate PSD! Și o vom face! Cât despre dl Ciolacu, întreaga sa viață e o impostură crasă! Un asemenea om nu va fi niciodată un președinte al României! Te-au păcălit ai tăi, Marcele”, încheie Roman.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×