x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ședință de urgență a liderilor USR PLUS, după anunțul privind revocarea lui Vlad Voiculescu

Ședință de urgență a liderilor USR PLUS, după anunțul privind revocarea lui Vlad Voiculescu

14 Apr 2021   •   11:59
Ședință de urgență a liderilor USR PLUS, după anunțul privind revocarea lui Vlad Voiculescu
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderii USR PLUS se vor întruni, miercuri, într-o ședință de urgență, la ora 12:00, după ce premierul Florin Cîțu l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Ședința va avea loc în format online.

”Aștept să avem o discuție cu vicepremierul Barna, care a fost astăzi la această întâlnire cu premierul Cîțu. După această discuție vom avea o ședință a structurii de conducere a USR-PLUS și în această ședință vom stabili ce facem în continuare. Va fi o decizie de partid!”, a declarat Ionuț Moșteanu, miercuri dimineața. 

Întrebat dacă este ieșirea de la guvernare o variantă a USR-PLUS în acest moment, Ionuț Moșteanu a declarat că ”orice variantă este pe masă”. 

”Sunt colegi care susțin și această variantă. Pe mine, unul, mă surprinde, mai ales că am fost și la discuția din coaliție, în care părea că lucrurile sunt clare, că am clarificat că mergem în acestă formulă în continuare”, a mai spun liderul deputaților USR-PLUS la Antena 3.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Interimatul funcției va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății.

De asemenea, Cîțu a anunțat și demiterea din funcția de secretar de stat a Andreei Moldovan.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu florin citu