x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lista liberalilor colcăie de neveste, logodnice şi fraţi

Lista liberalilor colcăie de neveste, logodnice şi fraţi

de Gabi Golea    |    24 Mai 2014   •   13:46
Lista liberalilor colcăie de neveste, logodnice şi fraţi

Trimiterea spre Parlamentul European a rudelor de politicieni la vârf este o specialitate romaneasca. Eba şi Daciana Sarbu sunt primele exemple care confirmă regula.  

Liberalii oferă însă pe lista propusă pentru alegerile de duminică cea mai pronunţată idee ca europarlamentarismul românesc devine o afacere de familie.

Dintre cei opt candidaţi PNL eligibili, jumătate sunt direct legaţi de lideri ai partidului. Adina Vălean (foto) este soţia preşedintelui PNL Crin Antonescu, aflat într-o situaţie complicată dacă lista partidului nu atinge pragul de 20% de voturi. Vălean este nr.2 pe listă şi îşi va reînoi mandatul la PE. Pe locul următor este plasată Ramona Mănescu, soţia primarului sectorului 6, prieten apropiat al lui Crin.Pe locul 7 apare Mihai Turcanu, un veterinar cunoscut mai ales ca frate al Preşedintelui consiliului judeţean Botosani, compromis recent de un film în care dă o scatoalcă unui petiţionar.

In fine, pe ultimul loc eligibil a fost impusă Claudia Bengescu, o jună blondă liberală, afirmată ca logodnica lui Mihai Voicu, fost ministru liberal şi ex-purtător de cuvânt PNL. Între cei doi este o poveste de dragoste finalizată pâna acum într-o primă etapa de logodnă de lungă durată şi o promisă casatorie.În plan profesional Bengescu a fost în legatură cu Parlamentul European, ca asistentă lui Daniel Daianu, acum activând la Agenţia de Supraveghere Financiară. 

×