x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură de teatru! Avocata graţiată de două ori de Băsescu, sora cântăreţei preferate de preşedinte

Lovitură de teatru! Avocata graţiată de două ori de Băsescu, sora cântăreţei preferate de preşedinte

15 Apr 2014   •   00:21
Lovitură de teatru! Avocata graţiată de două ori de Băsescu, sora cântăreţei preferate de preşedinte

Făcut public în cadrul emisiunii Sinteza zilei, cazul Nicoletei Constantin Mărăcine a atras atenţia opiniei publice. Avocata, condamnată în două dosare penale ce aveau legătură cu mafia imobiliară, nu a executat nicio zi din pedepsele decise de instanţă, fiind graţiată în ambele cazuri de către Traian Băsescu mai mult, procurorul care a efectuat ancheta în acest caz fiind înlăturat din CSM, probabil o "răsplata" primită din partea mafiei care a găsit înţelegere şi clemenţă la Cotroceni.

Clemenţă la preşedintele Băsescu a găsit şi Tudorel Bunar, un condamnat pentru tâlhărie, care a fost încarcerat doar după ce fusese dat în urmărire generală pentru că nu se prezentase la arest după declararea sentinţei.

Puntea de legătură dintre cele două cazuri este absolut bulversantă. Jurnaliştii Antena 3 au descoperit că elementul comun al celor două graţieri date de Traian Băsescu este Camelia Stoian - cântăreaţă la restaurantul Pescăruş, unul dintre localurile bucureştene frecventate de preşedinte.

Se poate spune că pe lângă talentul de lăutar cu care a impresionat urechile prezidenţiale, Camelia Stoian are în ambele cazuri calitatea de soră a celor condamnaţi pentru înşelăciune şi tâlhărie.
După cum dezvăluia într-o discuţie telefonică avută cu unul dintre reporterii Antena 3, care s-a recomandat drept consilier prezidenţial care cerea amănunte despre graţierea fratelui său, Camelia Stoian nu numai că are discuţii personale cu Traian Băsescu, dar şi o mare putere de convingere asupra acestuia... (C.S).



×