x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Vot dat unui viitor mai bun

Ludovic Orban: Vot dat unui viitor mai bun

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Noi 2008   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a votat la secţia nr. 528, aflată în cadrul Şcolii 21 din Capitală, declarând, la ieşirea de la urne, că a votat pentru certitudinea unui viitor mai bun. Orban a fost printre cei mai grăbiţi politicieni prezenţi la urne, acesta ajungând la secţia 528 la ora 7.00.



"Am votat pentru certitudinea unui viitor mai bun. Am votat pentru aceia care au, cu adevărat, capacitatea să ducă România pe un drum bun", a susţinut Orban, care şi-a exprimat votul la ora 7.18. Ludovic Orban, candidat în colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, a preferat să voteze unde are adresa de domiciliu. El a venit la vot însoţit de candidatul liberal la Colegiul 14 din Capitală, Bogdan Brătianu, şi candidatul pentru Senat, Dănuţ Fleacă, din Colegiul 5. El a ţinut să menţioneze că de mult timp îşi doreşte să "voteze un Brătianu", adăugând că acum a avut această ocazie, arată Mediafax.

Întrebat de ce a votat la prima oră, liderul liberal a explicat că, în calitate de coordonator al campaniei electorale pe Bucureşti, trebuie să urmărească procesul electoral în toată Capitala: "Dacă toţi membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare se trezesc aşa de dimineaţă, cum să nu mă trezesc şi eu de dimineaţă". De asemenea, Ludovic Orban a ţinut să transmită tuturor românilor "La Mulţi Ani!", de Ziua Naţională a României.
"Indiferent de apartenenţa lor politică, indiferent de simpatiile personale, îmi doresc ca de 1 Decembrie toţi românii să sărbătorească, uniţi, această frumoasă zi naţională", a arătat Orban.

×
Subiecte în articol: politic