x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, despre demisia lui Alexandru Rafila: Nu am vorbit niciodată despre așa ceva

Marcel Ciolacu, despre demisia lui Alexandru Rafila: Nu am vorbit niciodată despre așa ceva

06 Ian 2022   •   08:20
Marcel Ciolacu, despre demisia lui Alexandru Rafila: Nu am vorbit niciodată despre așa ceva
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu a discutat niciodată despre demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Eu nu am avut nicio discuție cu domnul Alexandru Rafila despre demisie, a dezvăluit Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

Președintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creșterea în popularitate a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Nu-i adevărat... Fac ce pot să comunice foarte bine, să depășească acest impas de credibilitate între instituțiile statului și cetățeni”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a comentat și faptul că achiziția testelor pentru elevi a fost blocată de contestația unei firme. Ciolacu susține că autoritățile erau obligate să ia măsuri de mai mult timp.

„Este inadmisibil așa ceva, nu poți să blochezi o țară pentru interese meschine.. Aceste licitații trebuiau pornite din timp, de când erai în valul 4”, a precizat șeful PSD.

Despre demisia lui Alexandru Rafila s-a vorbit în mediile politice în contextul în care certificatul verde nu a fost aprobat de membrii coaliției de guvernare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu