x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, după condamnarea lui Ionel Arsene: Aștept decizia sa politică

Marcel Ciolacu, după condamnarea lui Ionel Arsene: Aștept decizia sa politică

06 Apr 2022   •   22:14
Marcel Ciolacu, după condamnarea lui Ionel Arsene: Aștept decizia sa politică
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că a discutat cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, după condamnarea sa la 8 ani și 4 luni de închisoare, și a precizat că așteaptă decizia sa politică.

Marcel Ciolacu a a declarat, la România TV, întrebat ce decizie va lua față de Ionel Arsene, după ce a fost condamnat, că este mult prea devreme pentru a face vreun gest.

„Am avut o discuție cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. Nu era într-o situație convenabilă. În următoarele zile voi avea o conversaie în privința deciziei sale politice. Corect și colegial este să aștept o decizie politică a domnului Arsene. E mult prea proaspătă (decizia instanței - n.r.). Urmează să avem alte discuții”, a răspuns președintele PSD.

Întrebat, în continuare, dacă în lipsa unei decizii din partea lui Arsene, va decide el excluderea din PSD, după condamnare, Ciolacu a spus că „nu e un moment fericit nici pentru domnia sa, nici pentru familia domniei sale, nici pentru partid”.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat, miercuri, la 8 ani și 4 luni de închisoare, decizia fiind a magistraților Tribunalului Bacău. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu