x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie este curtat de liderii PSD

Marian Vanghelie este curtat de liderii PSD

11 Iun 2004   •   00:00

Vicepresedintele PSD, Ioan Mircea Pascu, nu are nici o obiectie in legatura cu revenirea in partid a primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie.

El a apreciat ca Vanghelie, care s-a autosuspendat din partid si a castigat un nou mandat ca independent, "nu trebuie sa ramana intr-o situatie de inferioritate fata de Traian Basescu". "Traian Basescu si Marian Vanghelie sunt amandoi cercetati de Parchetul National Anticoruptie. Domnul Basescu nu s-a autosuspendat insa din partid. Onest ar fi fost ca el sa procedeze ca Vanghelie. De ce ar trebui ca Vanghelie sa ramana intr-o situatie de inferioritate fata de Basescu", s-a intrebat ieri Ioan Mircea Pascu.

Infrangere

In legatura cu infrangerea suferita de PSD in Bucuresti, Pascu a precizat ca o analiza referitoare la cauze si persoane responsabile ar trebui facuta dupa turul doi. "Nu inteleg de ce PSD, in loc sa- si vada in continuare de alegeri, ar trebui sa-si taie venele", a spus liderul PSD.

Bulgare de zapada

In alta ordine de idei, Pascu este de parere ca, prin acuzatiile referitoare la fraudarea alegerilor, "Alianta PNL-PD incearca sa creeze impresia unei infrangeri a PSD". "Este un joc politic in asteptarea unui bulgare de zapada, care sa elimine PSD din cursa pana la toamna. Trebuie sa asteptam rezultatele alegerilor pana la toamna", a spus Pascu. El este de parere ca punand "PSD intr-o parte si restul partidelor in partea cealalta" nu se poate spune ca PSD a pierdut alegerile. "Aceasta judecata simplista nu este corecta", a spus Pascu. (Silviu Sergiu)
×
Subiecte în articol: politic psd