x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Membri absenţi din comisiile electorale ale secţiilor de votare din Italia

Membri absenţi din comisiile electorale ale secţiilor de votare din Italia

16 Noi 2014   •   13:42
Membri absenţi din comisiile electorale ale secţiilor de votare din Italia
Sursa foto: Membri absenţi din comisiile electorale ale secţiilor de votare din Italia

Procesul de votare se derulează în condiţii de normalitate la cele trei secţii organizate la Roma de Ambasada Romaniei în Italia, fiecare dintre acestea înregistrând până la ora 10,00 aproximativ 500 de votanţi, anunţă ambasada., pe Facebook

În postarea menţionată se precizează că la secţiile de la Accademia di Romania timpul de aşteptare este de circa o oră, respectiv de 90 minute. "Ambasada a pregătit echipe de suport suplimentare la toate secţiile pe care le-a organizat, personalul acestora acţionează pentru a informa şi acorda asistenţă la completarea declaraţiilor, organizarea fluxurilor şi transmiterea de informaţii utile. Îndemnăm votanţii din zona de sud a Romei să se orienteze şi către secţiile de votare organizate la Ostia şi Palestrina. Pentru votanţii din zona Latina şi Sezze recomandăm secţia de votare de la Frosinone, care, deşi este la fel de accesibilă precum Secţia consulară a Ambasadei, are timpi de aşteptare mult mai mici", precizează reprezentanţii ambasadei.

Totodată, instituţia menţionată anunţă că există membri absenţi în comisiile electorale ale secţiilor de votare din Italia.


'Precizăm, totodată, că în ceea ce priveşte membrii absenţi din comisiile electorale ale secţiilor de votare, situaţia se prezintă astfel: aria de competenţă CG Bologna - 6 absenţi, CG Trieste - 4 absenţi, aria de competenţă Roma - 7 absenţi, Catania - 6 absenţi', arată sursa citată.

×